Vaterpolisti dubrovačkog Juga bez problema plasirali su se u sutrašnje finale Kupa Hrvatske. U polufinalnoj utakmici izabranici Miha Bobića bili su bolji od Zadra 1952 rezultatom 14:9 (2:1, 4:3, 5:3, 3:2).

Roberto Radić predvodio je svoju momčad kao pravi kapetan. Zatresao je pet puta mrežu protivnika. Hrvoje Zvono večeras je dokazao da je najbolji ljevoruki igrač ove generacije u Hrvatskoj. On je loptu iza protivničkog vratara posalo jednako puta kao i kapetan. Nikola Ljepava i Maro Banić po dva su se puta upisali u listu strijelaca.

Za VK Jug CO nastupili su:
Ivan Jurišić, Antonio Zadro, Nikola Ljepava, Nedjeljko Ljuban, Zvonimir Perić, Josip Tolja, Patrik Kolak, Maro Banić, Roberto Radić, Hrvoje Zvono, Matej Miloglav, Ivan Begić, Maro Šimunović i Dominik Dumančić.

Sutrašnje finale na rasporedu je u 12.40. Jugaši su u siječanjskom finalu Prvenstva Hrvatske porazili splitski Jadran bez primljenog pogotka i dokazali su da su za klasu bolji od svih ostalih momčadi u ovoj kategoriji. Momčadi Juga će se sutra pokušati suprostaviti bolji iz sustreta Primorja i Mladosti.