Momčad Miha Bobića pobjedom je zatvorila skupni dio natjecanja Kupa Hrvatske. U posljednjem kolu Jugaši su bili bolji od Mladosti rezultatom 13:7 (3:1, 2:2, 5:2, 3:2).

Dubrovački vaterpolisti odmah su na početku pokazali da su za klasu bolji od Zagrepčana. Mladostaši su jedino u drugoj četvrtini uspjeli rezultatski pariratu Jugu, dok su u svim ostalim djelovima susreta bili bezopasni. Do kraja je rezultatska razlika rasla i pobjeda niti u jednom trenutku nije bila upitna.

Jugaše je danas kapetanski predvodio Roberto Radić. Šest puta je poslao loptu iza protivničkog vratara. Dva puta su se u listu strijelaca upisali Hrvoje Zvono, Patrik Kolak i Nikola Ljepava. Ivan Begić dodao je jedan pogodak.

Za VK Jug CO nastupili su:
Ivan Jurišić, Antonio Zadro, Nikola Ljepava, Nedjeljko Ljuban, Zvonimir Perić, Josip Tolja, Patrik Kolak, Maro Banić, Roberto Radić, Hrvoje Zvono, Matej Miloglav, Ivan Begić, Maro Šimunović i Dominik Dumančić.

Jugaši su ovom pobjedom dobili slobodno jutro koje će provesti prirpemajući se za večernje polufinale šetnjom po Korčuli. Polufinalna utakmica na rasporedu je u 19.20, a protivnik će biti poznat nakon jutarnjih četvrtfinala.