Mlađi juniori Jug Croatia osiguranja pobjednici su Kupa Hrvatske koji se od četvrtka do nedjelje odigravao na Korčuli. U finalu su igrači Miha Bobića bili bolji od igrača Primorja 9:2 (2:1, 1:1, 4:0, 2:0).

Po jedan pogodak u prvoj i drugoj četvrtini – to je sve što su mladi Jugaši dozvolili Primorju u ovoj utakmici. Ipak, treba čestitati Primorjašima koji su, za razliku od Jadrana ove zime u finalu Prvenstva, ipak uspjeli postići čak 2 pogotka.

Ako je netko sumnjao u Jugovu nadmoć na ovom turniru, pojedinačne nagrade zacementirale su Jugaše na vrhu svih ljestvica. Roberto Radić najbolji je igrač i strijelac (19 pogodaka) završnog turnira, dok je Ivan Jurišić najbolji vratar.

U finalnoj utakmici po dva su pogotka postigli Nikola Ljepava, Roberto Radić, Hrvoje Zvono i Matej Miloglav dok se Zvonimir Perić jednom upisao u strijelce.

Pod vodstvom trenera Miha Bobića, Jug CO je igrao u sljedećem sastavu:
Ivan Jurišić, Antonio Zadro, Nikola Ljepava, Nedjeljko Ljuban, Zvonimir Perić, Josip Tolja, Patrik Kolak, Maro Banić, Roberto Radić, Hrvoje Zvono, Matej Miloglav, Ivan Begić, Maro Šimunović i Dominik Dumančić.