U utakmici za plasman od 5. do  7. mjesta Jug Adriatic osiguranje je poražen od grčkog Olympiacosa 14:5. Nakon jučerašnjeg poraza u teškom susretu s Barcelonom,  kod jugaša je došlo do psihičkog i fizičkog pražnjenja, te nisu odigrali dobru utakmicu.  Kod igrača nije nedostajalo želje, ali je nedostajalo koncentracije. Od samog početka utakmice, suparnik je demonstrirao brzinu, snagu i vještinu, ostavljajući nam vrlo malo prostora za ispravak brojnih grešaka u igri. Unatoč bolnom porazu, današnja utakmica je bila dobra škola i iskustvo našim mladim igračima. Burđelez, Mozara, Zvono, Prkoča i Jurišić dobili su minute i obzirom na svoju mladost i neiskustvo, imaju priliku izvući dragocjene pouke, što im pruža priliku za osobni rast i razvoj u svojoj sportskoj karijeri.

JUG ADRIATIC OSIGURANJE – OLYMPIACOS 5:14  ( 0:4, 1:3, 0:4, 4:3)

JUG ADRIATIC OSIGURANJE: Popadić , Burđelez, Mozara, Zvono, Joković (1), Vukojević (1), Biljaka, Lazić, Prkoča (2), Kakaris (1), Grgurević, Žuvela, Jurišić.

Očekuje nas sutra utakmica za sedmo mjesto. Utakmica se također prenosi na Sportklubu2 od 18:55. Igrat će protiv poraženog iz ogleda AN Brescia – Ferencvaros 19:00.