Regionalna liga nastavlja se ovog vikneda svojim petim kolom. Jug CO će gostovati u Splitu kod Mornara koji nikada u povijesti ovog natjecanja nije osjetio slast pobjede nad aktualnim prvacima. Ipak, ovosezonska tablica nakon četiri odigrana kola, kaže da je Mornar na trećem mjestu s devet bodova, dva više od četvrtoplasiranog Juga.

Svoja razmišljanja pred gostovanje u Splitu s nama je podijelio Luka Lončar.
‘Bez obzira na trenutni plasman, u subotu smo favoriti i od toga ne bježimo. Lošije smo ušli u sezonu, ali uvjeren sam kako ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje. Nadam se da će se već u subotu vidjeti određeni napredak’, kaže Lončar.

O momčadi Mornara priča biranim riječima.
‘Iako su mlada momčad imaju dosta iskustva i većina ih već nekoliko godina igra zajedno. Predvode ih Pavlović i Elez, dvojac koji je dobar dio karijere igrao u najboljim europskim klubovima i koji im je donio mirnoću u igri. Tu su još i Ćalić, Vrdoljak i Burić, sve u svemu jedna vrlo dobra momčad. Ali, mislim kako će sve ovisiti o nama i kako ćemo se doma vratiti s tri boda i sa spoznajom da nam je igra bila na visokom nivou, što je možda još i važnije’, zaključio je Lončar.

Utakmica petog kola regionalne lige, Mornar BS – Jug CO igra se na bazenu Poljud, u subotu 17. studenog s početkom u 19,30 sati.