Mlađi kadeti Jug Croatia osiguranja pobjedom su završili grupni dio natjecanja trećeg izdanja Cedevita Mini kupa. U trećem kolu mali su Jugaši porazili splitskog Mornara BS rezultatom 2:7 (1:0, 0:2, 1:2, 0:3).

Jugaši su u bazenu dokazali da su bolji od Splićana, no i da je rezultat bio drugačiji, Jug bi odnio tri boda jer Mornar Brodospas igra van konkurencije.

Početak utakmice nije bio dobar te su naši mlađi kadeti zaostajali jedan pogodak na kraju prve četvrtine. Ipak drugi period dvoboja donio je bolju igru. Petar Kulaš postigao je dva pogotka i donio je prednost svojoj momčadi na poluvremenu. Proradili su i Jugovi vratari, koji su do kraja utakmice primili samo jedan pogodak. Ivor Miljan Popović, Marko Glavinić i Stjepan Brajović svojim su pogocima u drugom poluvremenu završili posao.

VK Jug CO: Luka Ljepava, Ante Jerković, Luka Čurlin, Ivano Vlahović, Nikola Bjelopera, Pero Perak, Ivor Miljan Popović 2, Nikola Krik, Marko Glavinić 2, Stjepan Brajović 1, Bruno Đuho, Petar Kulaš 2, Niko Balić, Niko Đerek
trener: Željko Vukčević, pomoćni trener: Vido Bogdan

S dvije pobjede i jednim porazom, Jugaši su zauzeli drugo mjesto u skupini ‘A’ te će sutra u 11.00 u borbu za treće mjesto protiv splitskog Jadrana.

Raspored finalnog dana:
9.00 za sedmo mjesto: Mornar BS-KPK
10.00 za peto mjesto: Cattaro-Galeb MR
11.00 za treće mjesto: Jug CO-Jadran Split
12.00 za prvo mjesto: Primorac-Jadran Carine