Final four Regionalne lige je za nama, a odmora i prilike za proslavu trofeja nema obzirom da već u srijedu 18. travnja slijedi vrlo važna utakmica 12. kola Lige prvaka kada u Gruž dolazi Waspo Hannover. Nijemci, koji su ove sezone nakon nekoliko poraza kod kuće izgubili svaku nadu za plasman na završni turnir, neće biti lagan protivnik što se pokazalo i prošle sezone kada je Jug u Gružu u posljednjim trenucima utakmice ‘hvatao’ zaostatak, a utakmica je završila bez pobjednika 15:15.
Ove je sezone u trećem kolu Jug CO bio uvjerljiv na gostovanju u Hannoveru kada je visoko porazio domaćina rezultatom 13:6.

Trener Juga Vjeko Kobešćak svjestan je da će do kraja natjecanja po skupinama biti neophodno upisati svih devet bodova koji su na raspolaganju.

‘Nema kalkulacija. Svjesni smo što nam je potrebno napraviti za plasman na završni turnir i u sve utakmice ući ćemo maksimalno. Izuzetno poštujem momčad Hannovera, ali vjerujem u svoju momčad koja je na Final four Regionalne lige pokazala da se dižemo u formi’, rekao je Kobešćak.

Utakmice 12. kola Lige prvaka Jug CO – Waspo Hannover igra se u Gružu u srijedu 18. travnja s početkom u 18,30 sati. Izravan prijenos je na programu Arenasport 1.