Njemački doprvak Waspo Hannover u Dubrovnik stiže danas popodne, a večeras će odraditi i prvi trening na bazenu Gružu. Gosti su prošle subote u prvoj polufinalnoj utakmici njemačkog prvenstva na gostovanju pobijedili Potsdam, a već u subotu je na rasporedu i uzvratna utakmica u Hannoveru. U međuvremenu ih čeka Jug u Gružu koji prema riječima trenera Karstena Seehafera dodatno motivira njegove igrače.

‘Većina mojih igrača ima dodatnu motivaciju igrati u Gružu protiv Juga. Vjerujem da će to biti uzbudljiva utakmica i da ćemo pokazati vrhunsku izvedbu’, kaže Seehafer.

Igrači, pak s druge strane vide ovu utakmicu kao dobru pripremu za njemačko prvenstvo.

‘Ovo je odlična prigoda i test za njemačko prvenstvo. Jug je velika momčad i nama ova utakmica dolazi u pravo vrijeme. Moramo se fokusirati na našu igru i vjerujem u naše dobro izdanje u Gružu’, misli crnogorski reprezentativac i jedan od nositelja Wasp-ove igre, Aleksandar Radović.

Slično razmišlja i njegov suigrač, njemački reprezentativac Julian Real.
‘Svaka utakmica na ovakom nivou bit će nam dragocjena kako bi se što bolje pripremili za dolazeće finale u Njemačkoj. Dat ćemo sve od sebe, pa kako bude.’

Jug CO – Waspo Hannover, srijeda 18. travnja u 18,30 sati.