Primorac iz Kotora i Korčulanski plivački klub pobjednici su osmog izdanja međunarodnog turnira ‘TOMO tournament’ koji se od srijede do nedjelje igrao na bazenu u Gružu. Mali su Kotorani u finalu turnira u kategoriji U-12 pobijedili Beogradski Partizan dok su mladići iz KPK-a u izvrsnoj i neizvjesnoj utakmici tek nakon izvođenja peteraca svladali Primorac rezultatom 11:10.

Momčad nada Jug Croatia osiguranja u utakmici su za brončanu medalju, nakon boljeg izvođenja peteraca, pobijedili Barcelonu rezultatom 8:6 nakon što je u regularnom dijelu utakmica završila 4:4. Kadeti su, također u utakmici za broncu, uvjerljivo poraženi od Partizana rezultatom 10:3 i tako turnir završili na četvrtom mjestu.

Luka Ljepava, vratar Jugovih nada, proglašen je za najboljeg čuvara mreže u svojoj kategoriji dok je kod dvije godine starijih titulu uzeo vrata Roma Vis Nove Tommaso Peluso. Najbolji strijelac u kategoriji U-12 bio je igrač makarskog Galeba Šime Žilić s 25 postignutih golova dok je kod starijih pokal odnio igrač Primorca Neđo Baštrica s 28 golova.
Trofej za najboljeg igrača turnira, koji nose ime pokojnog Iva Ivaniša, osvojili su Draško Samardžić iz Primorca i Toni Mozara iz KPK.

Sve rezultate i poredak možete vidjeti na linku www.jug.hr/tomo2018