Najmlađi vaterpolisti Jug Croatia osiguranja osvojili su 5. Međunarodni internacionalni turnir TOMO Udovičić pobijedivši u finalu 9:8 nakon boljeg izvođenja peteraca Jadrana iz Herceg Novog. Treće mjesto pripalo je talijanskom Arechiju koji je bio bolji od KPK 5:4.Najbolji strijelac turnira s 19 postignutih pogodaka je Marc Vals Ferrer, najbolji igrač turnira, kojem je pripao trofej koji nosi ime Iva Ivaniša, je Domenico Mutariello iz Arechija, dok je najbolji golman Ivan Jurišić iz VK Jug CO.

FOTOGALERIJA

Obje utakmice za medalju bile su neizvjesne. Mali Korčulani su poveli 3:0, i kada se očekivao da će doći do medalje, talijanska momčad je preokrenula rezultat i serijom od 5:0 došla do bronce. Na finalnoj utakmici između juga i Jadrana Novljani su također imali prednost od 5:2, ali tri uzastopna pogotka Hrvoja Zvona donijela su Jugu izjednačenje i na kraju peterce. Nakon prve serije peteraca rezultat je glasio 8:8, a potom je igrač Jadrana promašio, a Hrvoje Zvono zakucao loptu u gol suparnika i tako je Jug osvojio titulu po drugi put. Čestitamo svim mladićima i trenerima Đaniju Pecotiću i Željku Vukčeviću.

Za Jug su igrali: Ivan Jurišić, Hrvoje Zvono, Nikola Ljepava, Dominik Lončarić, Zvonimir Perić, Luka Bjelopera, Maro Banić, Robert Radić, Lukša Vlašić, Matej Miloglav, Ivan Alamat, Luka Živalj, Marko Marunić, Danijel Lujo, Ivan Kisić, Željko Benić, Demjan Vicelić i Anton Glanz. Treneri: Đani Pecotić i Željko Vukčević.

Tomo-2015_rezultati_konacno1-3