Mlađi kadeti Jug Adriatic osiguranja pobjedom su krenuli na polufinalnom turniru skupine ‘B’ Prvenstva Hrvatske koji se igra u Makarskoj. U prvom kolu turnira, pobijedili su domaći Galeb MR 15:8 (4:0, 5:4, 4:2, 2:2).

Najbolji strijela u redovima pobjednika bio je Antonio Kulušić s pet golova, Antun Abjanić i Petar Kulišić po dva dok su se Petar Polanda, Marko Dolina, Franko Savinović, Ivano Delić, Leo Sablić i Mauro Butigan po jednom upisali u strijelce.

U skupini ‘B’ osim Juga i Galeba igraju još i Primorje te Medveščak dok se u skupini ‘A’ koja se teakođer igra u Makarskoj nalaze Jadran, POŠK 1937, Zagreb i ZPK. Nakon prvog dijela natjecanja u grupi (3 utakmice) formiraju se dvije nove grupe (1-4, 2-3) na način da se prenose rezultati svih utakmica (bodovi i gol razlika). Svaki klub u novoformiranoj grupi igra još dvije utakmice sa dva kluba iz suprotne grupe zavisno o plasmanu. Grupe se formiraju križanjem po plasmanu (1-4 sa 2-3). Nakon odigranih utakmica u novoformiranim grupama (nakon 5. kola) formira se jedninstvena zajednička tablica klubova temeljem svih osvojenih bodova i postignute gol razlike. Četiri prvoplasirana kluba sa jedinstvene tablice će se kvalificirati na finalni turnir.

U drugom kolu koje je na rasporedu sutra s početkom u 13,30 mladi jugaši igraju protiv Primorja.