Neće Jugašima biti lako u srijedu. Tako otprilike glasi poruka iz tabora Waspo Hannovera uoči dvoboja petog kola LEN Lige prvaka koji se igra sutra uvečer u Hannoveru. Iako su vrlo dobro ušli u sezonu s dva neodlučena rezultata, u dvije posljednje utakmice upisali su dva poraza tako da im je sutrašnja utakmica biti ili ne biti ukoliko žele ‘skočiti’ u gornji dio poretka bez obzira što im je kao domaćinima, Final eight već zagarantiran.

‘Svi znaju da je Jug veliko ime u svjetskom vaterpolu. Ali, neće im biti lako, napravit ćemo sve kako bi im zagorčali život. Pitanje nije samo koliko ćemo dobro igrati u srijedu, treba vidjeti koliko će dobar biti Jug’, kaže trener njemačkog doprvaka Karsten Seehafer.

Njegovi igrači, svjesni su snage Juga, ali i puni optimizma.

‘Jug je izvrsna momčad, jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka. Očekujem pravu, borbenu igru. S discipliniranom obranom i mirnom igrom u napadu na našem bazenu vjerujem da možemo postići dobar rezultat,’, kaže kapetan momčadi, bivši crnogorski reprezentativac Predrag Jokić.

‘Jug dolazi u Hannover kao favorit i vodeća momčad naše skupine. Nakon razočaravajuće igre u Splitu moramo nekako oživjeti našu momčad. I nema ničeg boljeg od traženja bodova protiv favorita,’ mišljenje je njemački reprezentativac Julian Real.

Waspo Hannover – Jug CO, srijeda 19. prosinca. Početak utakmice je u 19,00 sati.