Nakon pauze radi reprezentativnih obveza, u srijedu se nastavlja natjecanje u Regionalnoj ligi svojim 13- tim kolom. U Zagrebu se igra hrvatski derbi drugoplasirane Mladosti i vodećeg Jug Croatia osiguranja u kojoj bi Jugaši u slučaju pobjede pobjegli na velikih osam bodova i praktično osigurali startnu jedinicu za Final four.

Ipak, trener Vjeko Kobešćak posljednji je tjedan radio samo s igračima koji su van reprezentativnog kadra tako da će po prvi put momčad na okupu imati tek večeras na treningu na Savi.

‘Uz dužno poštovanje prema Mladosti, nama je prioritet utakmica protiv OSC-a za osam dana u Budimpešti. Momčad smo okupili maloprije, netom prije odlaska u Čilipe tako da ćemo prije utakmice odraditi samo jedan zajednički trening. Osim toga ne mogu računati na Vincenza Renzuta koji vuče ozljedu desnog ramena i koji će ostati u Dubrovniku na terapiji. S obzirom na navedene okolnosti, za očekivati je da Mladosti rastu šanse. Bit će to dobra i vrlo vjerojatno neizvjesna utakmica.’ kazao je Jugov strateg.

Utakmica 13. kola Regionalne lige HAVK Mladost – Jug CO igra se sutra u srijedu 21. veljače s početkom u 18,30 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport 2.