Momčad Veselina Đuha ostvarila je stopostotni učinak na polufinalnom turniru Prvenstva Hrvatske, koji se posljednja dva dana održavao u Šibeniku. Naši juniori su u trećem kolu bili bolji od Solarisa rezultatom 17:4 (6:1, 4:1, 3:2, 4:0).

Već jutros Jugaši su osigurali plasman na završni turnir. Večerašnjom pobjedom potvrdili su prvo mjesto u svojoj skupini. Nakon dugo godina završno natjecanje najboljih hrvatskih juniora održat će se u Dubrovniku. Gruž će 12. i 13. veljače ugostiti četiri najbolje momčadi.

Večeras su za VK Jug CO nastupili: Antonio Vukojević, Leo Cukrov, Boris Ivaniš (2), Mavro Farčić (3), Filip Kržić (3), Nikola Šimunović (1), Antonio Gavranić (1), Ivan Vukojević (1), Ivan Špetić (1), Đivo Bobić (1), Marko Žuvela (4), Luka Kirigin, Maroje Ursić i Nikola Ljepava.

U gradu pod Marjanom su se nadmetali Mornar BS, Primorje EB, Medveščak te Zadar 1952. Nakon svih odigranih utakmica, na vrhu su se našli bodovno izjednačeni Splićani i Riječani. Ipak u međusobnom su susretu Primorjaši bili bolji te će na završni turnir doći kao prvoplasirana momčad svoje skupine.