Nakon šokantnog poraza u Beogradu prije četiri dana, Jugaši su se vratili u pobjednički ritam. U Večerašnjoj su utakmici bili bolji od Šapca, sedmoplasirane momčadi Triglav Regionalne vaterpolo lige. Momčad Vjeka Kobešćaka od početka je pokazala nadmoć u bazenu i konačan je rezultat iznosio 6:13 (2:4, 1:2, 1:5, 2:2).

Večeras se u sastav vratio Maro Joković. U odnosu na prošlu utakmicu, danas je van sastava ostao Alex Papanstasiou. On je posljednjih dana ‘pokupio’ gripu te je dobio poštedu. Jugaši nisu dopustili novo iznenađenje te su se u startu odvojili na dva pogotka razlike. Njihova prednost je prema kraju utakmice samo rasla.

U današnjoj utakmici najbolji pojedinac bio je Loren Fatović. Mladi je igrač Juga tri puta poslao loptu iza protivničkog vratara. U stopu su ga slijedili Marko Macan, Luka Lozina, Daniil Merkulov i Hrvoje Benić. Oni su po dva puta zatresli mrežu domaćina. Po jedan pogodak dodali su Xavi Garcia i Maro Joković.

Sljedeće kolo Regionalne lige donosi nam novi veliki derbi. 26. siječnja Mladost će biti domaćin Jugašima na bazenu uz Savu.