Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja jutros su stigli u Beograd kako bi sudjelovali na završnici Lige prvaka. Na ovom prestižnom turniru sudjeluje osam najboljih europskih momčadi: PRO Recco, Zodiac CNA Barceloneta, Novi Beograd, AN Brescia, Vouliagmeni, Olympiacos, Ferencvaros Telekom i naravno Jug Adriatic osiguranja.

Nažalost, na ovo turniru bit ćemo značajno oslabljeni. Nedostajat će nam kapetan Loren  Fatović koji se teže ozlijedio na posljednjoj utakmici protiv Brescie. Također, Filip Kržić vjerojatno neće moći nastupiti u prvoj utakmici protiv Barcelonete zbog loma prsta koji još nije zacijelio. Neizvjestan je nastup Franka Lazića koji je zbog visoke temperature izbivao s treninga. Naša momčad je mlada i motivirana, te će nastojati pružiti najbolje od sebe u bazenu. Ne pobjeđuju uvijek favoriti!

Hvala svima koji su nam pružali podršku tijekom cijele sezone. Vaša podrška nam daje dodatnu motivaciju i snagu. Pratite nas putem naše službene web stranice kako biste bili u tijeku s najnovijim informacijama i rezultatima naših utakmica.

 Raspored četvrtfinalnog dijela 31.5

15.30 Barceloneta – Jug Adriatic osiguranje

17.00 Novi Beograd – Olympiacos

18.30 Brescia – Vouliagmeni

20.00 Pro Recco – Ferencvaros

Sport Klub 2 je kanal na kojem možete pratiti sve utakmice završnice Lige prvaka, dok je alternativa dostupna na LEN TV putem linka www.len.eu.