Povjerenica Vlade Republike Hrvatske Nada Medović i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su danas vaterpoliste Jug Croatia osiguranja.

Povod je osvajanje 13. naslova prvaka Hrvatske, osmog uzastopnog trofeja, te odlazak na završni turnir LEN Lige prvaka, Final six koji se održava u Budimpešti od 25. do 27. svibnja.

‘Jug je bio ponos Dubrovnika. Jug jest ponos Dubrovnika i nadam se da će zauvijek to i ostati. Hvala vam zbog toga što ste napravili i što radite za Dubrovnik. Jako smo ponosni na vas i uistinu me veseli što vam mogu čestitati na ovoj velikoj pobjedi, a vjerujem odnosno sigurna sam i da vaše ambicije kao i sposobnosti već odavno prelaze granice ne samo našeg Grada već i Lijepe naše’ kazala je povjerenica Medović.

Predsjednik uprave VK Jug CO Pero Kulaš zahvalio se na prijemu kao i podršci koju Grad uvijek pruža Jugu.
“Jug i Dubrovnik su oduvijek bili zajedno. Ne bi bilo Juga bez Grada, ali smatramo i da je VK Jug jedan od osnovnih brendova Grada Dubrovnika”, kazao je Kulaš dodajući kako jedino za čim žale je što ova ekipa nije prošle godine dobila i nagradu nabolje momčadi Hrvatske.