Vaterpolisti Juga, u desetom su kolu LEN Lige prvaka upisali devetu pobjedu u sezoni i s 28 osvojenih i dalje čvrsto drže prvi mjesto poretka skupine ‘B’. Naravno, i dalje je bez poraza. Večeras su Jugaši odličnom igrom potopili njemački Waspo Hannover rezultatom 18:7 (3:2, 5:1, 6:1, 4:3).

Nakon prvih osam minuta Jug je imao prednost od samo jednog gola, ali u drugoj i trećoj četvrtini, Jugaši su igrali u šestoj brzini, zabili čak 11 golova dok je Toni Popadić samo dva puta morao vaditi loptu iz mreže. U posljednjih osam minuta Jug je ušao s prednošću 14:4. U posljednjih osam minuta na vrata Juga stao je Antonio Vukojević, a na klupu sjeo Toni Popadić, koji je još odradio još jednu vrhunsku utakmicu.

Strijelce je predvodio Luka Lozina s četiri gola, Luka Lončar i Daniil Merkulov postigli su po tri, Hrvoje Benić i Alex Papanastasiou po dva dok su se Marko Macan, Loren Fatović, Maro Joković i Marko Žuvela po jednom upisali u strijelce.

Četiri kola prije kraja Jug je prvi s 28 bodova i utakmicom više, druga je Verona s 19, Olympiacos i Szolnok imaju po 15…

U sljedećem kolu koje je na rasporedu 27. ožujka, Jug CO gostuje u Busto Arsiziu kod Sport managementa.