Derbi utakmica trećeg kola Regionalne lige igra se sutra uvečer u Igalu gdje će domaći Jadran ugostiti Juga. Jugaši su prošlu subotu u Gružu izgubili od Mladosti što im je prvi domaći poraz u ovom natjecanju u eri Vjekoslava Kobešćaka.
‘Svaki poraz poljujlja samopouzdanje, a mi nismo imali vremena za analizu utakmice protiv Mladosti kao ni za pripremu sljedeće utakmice jer nismo bili na okupu obzirom da je velik broj igrača imao obveza u reprezentaciji tijekom tjedna. Vidit ćemo sutra kako će momčad reagirati.’, kazao je Jugov trener.

Sutra uvečer gostujete u Igalu kod Jadrana.
‘Jutros smo odradili trening na kojem ponovo nismo bili kompletni jer se Xavi još nije vratio iz Barcelone, a Papanastasiou i Čulina su bolesni tako da mislim kako u Igalu nećemo biti u najjačem sastavu. Tek sutra ujutro na dan utakmice vidit ćemo s čime raspolažemo i kakvu ćemo momčad suprostaviti Jadranu koji je uvijek opasan i težak protivnik. Oni su mlada momčad, koja jako dobro kontrolira igru na svom bazenu i čeka nas zasigurno jedno od najtežih gostovanja u Ligi, koja je već na startu pokazala kako će biti izuzetno kvalitetna i zanimljiva’, zaključio je Kobešćak

Utakmica trećeg kola Regionalne lige, Jadran Carine – Jug CO, igra se sutra 26. listopada u Igalu s početkom u 20.15 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport 2.