Osim nastavka Regionalne lige, ovaj će vikend obilježiti i polufinalni turniri Prvenstva Hrvatske za mlađe juniore koji se igraju u Šibeniku i Zagrebu te turnir ‘Zadar open 2016’ za djecu rođenu 2005. i mlađe.

Mlađi juniori Jug CO pod vodstvom trenera Miha Bobića igrat će u polufinalnoj skupini u Šibeniku i pokušat će osvojiti jedno od prva dva mjesta koja vode na završni turnir. Prva prepreka bit će im zagrebački Medvešćak u petak u 19,15 sati, dok se u subotnjem dvostrukom programu najprije sastaju s domaćinom Solarisom u 11,15, a potom u posljednjem kolu s Primorjem u 17,15 sati.

Najmanji će jugaši svoje će prve službene minute odigrati na zadarskom turniru u konkurenciji deset ekipa. Radi velikog broja djece, trener škole vaterpola Joško Turk, na turnir je prijavio dvije momčadi koje će nastupati pod imenima Jug A i Jug B.

Jug A igrat će u skupini ‘B’ dok će Jug B biti sudionik skupine ‘A’. Tijekom petka i subote razigravat će se po skupinama, u subotu navečer su polufinala dok su u nedjelju na programu finalne utakmice.

Rezultate s oba turnira možete pratiti na našoj stranici.