Jedanaesto kolo otvorili su, u petak, pred kamerama Arenasport televizije momčadi koje su na samom začelju tablice, Primorje EB i Budva. U njihovom prvom srazu u Budvi Primorje je bilo uspješnije s jednim pootkom razlike, dok su im pak u 11. kolu Budvani uzvratili i to s +3 (9:6) te tako u slučaju istog broja bodova na kraju Lige imaju bolju poziciju, tj. 9. mjesto koje ne vuče direktno ispadanje.

Jadran Carine bio je siguran u Splitu u ogledu s POŠK-om. Zanimljiv je podatak da je Jadran dobio samo 2. četvrtinu, sa 6:0, dok je POŠK bio bolji u preostale 3. Konačni rezultat glasio je 9:7.

Mladost je na Savi bila uvjerljiva protiv Partizana s 14:8. Kako je tekla utakmica Žapci su bili sve uvjerljiviji i mirno priveli utakmicu kraju. Mladostaši su tako ostali na drugom mjestu s 5 bodova ispred Jadrana Carine, dok je Partizan 6. s 13 bodova.

U posljednjoj utakmici kola Primorac je bio bolji od Mornara s 10:9. Mornar je tako ovim porazom kompromitirao odlazak na final four, bodovno se izjednačio sa splitskim Jadranom, ali zbog međusobne gol razlike, pao na 5. mjesto.

Najzanimljivije je ipak bilo u derbiju A2 lige, gdje je Vojvodina ugostila Crvenu Zvezdu. Direktni dvoboj za 1. mjesto i plasman u viši rang završen je incidentom koji se dogodio na samom kraju utakmice. Naime, jedan je navijač 2 sekunde prije kraja utakmice iz gledališta ušao na plivalište, došao do suca Marka Matijevića te ga gurnuo u bazen. Utakmica je odmah prekinuta, a o konačnom ishodu te utakmice odluku će donijeti disciplinski sudac.