Dragi navijači, imamo važnu obavijest za sve vas koji podržavate naš klub.

Od srijede, 6. rujna, u prostorijama našeg kluba na bazenu u Gružu, započela je prodaja pretplatničkih iskaznica za sezonu 2023/24.
Ove pretplatničke iskaznice omogućavaju ulaz na sve domaće utakmice, uključujući Kup RH, Regionalnu Ligu, Prvenstvo RH i Ligu prvaka.
Cijena pretplate ostaje nepromijenjena, kao i prošle godine 26.55 € (200 kuna) po iskaznici. Iskaznice će biti dostupne za kupnju svakog radnog dana od 08:00 do 12:00 sati. Pozivamo vas da nas posjetite u navedenom vremenskom periodu i osigurate svoju pretplatničku iskaznicu za nadolazeću sezonu.
Ako vam je praktičnije, članske iskaznice možete naručiti (na broj 091/230-3155) i preuzeti na sjevernom ulazu sat vremena prije početka svake utakmice ili u tajništvu kluba


Napomena: Kao i svake godine, prodaja karata za pojedinačne utakmice će se odvijati na sjevernom ulazu sat vremena prije početka utakmice. Želimo istaknuti da penzioneri, studenti i osobe s pokazom od Libertasa imaju pravo na popust, pa će njihova karta za utakmicu iznositi 1.2 €. Ostali navijači će plaćati punu cijenu ulaznice, koja iznosi 4€.

Iskaznice možete preuzeti u:
Tajništvu kluba na bazenu u Gružu
Dr. Ante Starčevića 22, 20000 Dubrovnik
Kontakt: +385912303155

Hvala vam na podršci i radujemo se vašem dolasku na naše utakmice u novoj sezoni!