Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja pobjednici su Kupa Hrvatske. U finalnoj su utakmici Jugaši svladali Mladost s 8:7 (0:0, 4:2, 2:4, 2:1).

Prva je četvrtina počela ispitivanjem snaga i s jedne i s druge strane. O važnosti utakmice govori podatak kako je prva četvrtina završila bez pogodaka.

Drugu su četvrtinu pogotkom otvorili gosti. Luka Lončar poravnava rezultat. Prvi iskorišteni igrač više djelo je Hrvoja Benića za prvo vodstvo Juga – 2:1. Na +2 povisuje najbolji igrač turnira Maro Joković. Do kraja 2. četvrtine Franko Lazić i Maro Joković pogađaju mrežu protivničkih vratara.

Nakon dvije minute igre u trećih osam minuta Lovre Miloš smanjuje na 3:4, pogotkom s igračem više. Igralo se gol za gol, sve dok Ivan Buljubašić ne postiže pogodak za 5:5. Miloš svojim drugim pogotkom dovodi Mladost u prednost. Da Žapci na zadnju pauzu ne odu s prednosti pobrinuo se Daniil Merkulov.

Mladostaši ponovno vode. Maro Joković svojim trećim pogotkom 2 minute i 32 sekunde prije kraja finala izjednačuje na 7:7. Pobjednički zgoditak postigao je Loren Fatović iz peterca.