Jugaši su na krilima kapetana Marka Bijača koji je skupio 15 obrana, na gostovanju u Budimpešti kod OSC-a odigrali vrhunsku utakmicu i upisali važnu pobjedu.

Nakon izjednačene prve četvrtine u kojoj je izvanredni Loren Fatović dva puta dovodio Juga u prednost, a Erdelyi poravnavao rezultat, sve ostalo proteklo je u znaku hrvatskog prvaka. Najprije je Vincenzo Renzuto na asistenciju Marka Macana vratio prednost na stranu Juga potom je Bijač skinuo zicer Mađara da bi Fatović iz peterca kojeg je izborio Renzuto po prvi puta povisio na dva gola razlike. Do kraja poluvremena Salamon je uspio smanjiti pa se na odmor otišlo sa 3:4.

Treća je četvrtina prelomila utakmicu. Fatović na asist Jokovića, zatim Joković na asist Xavija Garcije, Jug bježi na plus tri i Mađari se više nisu vraćali u igru. Svaki put kad bi i imali neku prigodu sve nade bi im ‘ubijao’ fantastični Bijač.

OSC – Jug CO 4:7 (2:2, 1:2, 1:2, 0:1)

Budimpešta

Bazen Imre Nyaki

Suci: Teixido (Španjolska), Koryzna (Poljska)

OSC: Bistrtritsanyi (11 obrana), Brguljan, Gor Nagy, Ranđelović, Salamon 1, Kovacs, Hegedus, Seman, Erdelyi 3, Toth, Bundschuh, Ubović, Barabas. Trener: Toth

Jug CO: Bijač (15 obrana), Macan, Fatović 4, Lončar, Joković 2, Garcia, Ivanković, Rašović, Renzuto 1, Pavličević, Benić, Lozina, Jarak. Trener: Kobešćak
Peterci: OSC 1/1, Jug CO 1/2