Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja u prvoj su četvrtfinalnoj utakmici doigravanja Prvenstva Hrvatske očekivano visoko pobijedili Korčulanski plivački klub 24:7 (6:0, 6:3, 7:2, 5:2).

Korčulani su u Dubrovnik stigli bez nekolicine igrača, tako da su u zapisniku imali tek osam igrača tako da je Vjekoslav Kobešćak u vodu poslao gotovo cijelu juniorsku momčad koja je nedavno osvojila naslov prvaka Hrvatske. Od ‘starijih’ u vodi su bili 22-godišnji Antonio Vukojević, 21-godišnji Filip Kržić, 20-godišnji Marin Tomasović i Marko Žuvela koji je u ovoj prigodi po prvi puta bio kapetan momčadi. Za istaknuti je također kako je svih četrnaest igrača u zapisniku ove utakmice rođeno u Dubrovniku.

Sva jugova mladost izuzev dva vratara upisala se u listu strijelaca koju je predvodio Luka Stahor s četiri pogotka, Ivan Vukojević, Filip Kržić i Hrvoje Zvono postigli su jedan manje, Patrik Kolak, Luka Bjelopera i Marko Žuvela dali su po dva dok su Ivuša Burđelez, Vlaho Pavlić, Marin Tomasović, Dominik Dumančić i Zvonimir Miloglav po jednom slali loptu iza leđa korčulanskog vratara.

Druga utakmica doigravanja četvrtfinala PH između istih protivnika igra se sutra s početkom točno u podne.