Kadeti Jug Croatia osiguranja opisali su i četvrtu pobjedu u natjecanju po skupinama finalnog turnira Prvenstva Hrvatske koje se igra u Rijeci. Oni su u posljednjem, petom kolu bili bolji od ZPK-a rezultatom 14:5 (4:1, 3:2, 5:0, 2:2).

Najbolji strijelci u redovima Juga bili su Stjepan Brajović i Jure Jarak s po četiri postignuta gola, po dva su postigli Marko Glavinić i Vlaho Pavlić, a Jakov Cvjetković, i Marko Piplica po jedan.

Jug CO nastupio je u sastavu:
Nikša Brzica, Mauro Prkoča, Stjepan Brajović 4, Jakov Cvjetković 1, Zvonimir Miloglav, Ivan Glavinić, Ivuša Burđelez, Nikola Bjelopera, Marko Glavinić 2, Jure Jarak 4, Bruno Bobić, Vlaho Pavlić 2, Nikola Balić, Marko Piplica 1.

Nakon pet odigranih kola skupine ‘A’, Jug CO je na prvom mjesto s maksimalnih 12 bodova, Mladost je druga s 9. Ova dva kluba plasirala su se u skupinu za plasman od 1 – 4 mjesta s time da Jug prenosi 3 boda, a Zagrepčani u borbu za medalje ulaze bez bodova. U skupini ‘B’ Primorje prenosi 3 boda dok će se drugi sudionik znati nakon zadnje utakmice ove skupine, a borba se vodi između Jadrana i POŠK-a.

Jugaši će večeras u 19,30 sati igrati protiv drugoplasirane momčadi skupine ‘B’ dok će sutra točno u podne igrati protiv Primorja.