Polovičan uspjeh ostvarile su momčadi Jug Croatia osiguranja u četvrtzavršnoj fazi TOMO tournamenta. Kategorija U-14 (kadeti) u subotu će u borbu za medalje, dok će U-12 (nade) u borbu od 5. do 8. mjesta.

Dan je otvorila momčad Jug CO 2 koja je doživjela uvjerljiv poraz od momčadi Galeba 10:5 (2:2, 2:1, 2:1, 4:1). Ante Jarak dvaput je tresao mrežu vratara Galeba, dok su jednom precizni bili Nikola Perak, Juraj Kulišić te Nika Alamat.

Prvi ćetvrtzavršni susret igrali su mladići Vida Bogdana. Nažalost, Primorac je bio prejak protivnik te se zasluženo plasirao u poluzavršnicu dok će naši mladići u borbu od 5. do 8. mjesta. Maro Šušić bio je raspoložen pogodivši mrežu protivničkog vratara 3 puta, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Ante Jerković i Petar Kulaš.

U iznimno uzbudljivoj utakmici mladići do 14 godina Juga CO nadigrali su Galatasaraya sa 6:4 (3:2, 1:0, 1:1, 1:1) te se plasirali u poluzavršnicu turnira. Marko Glavinić postigao je 4 pogotka dok su jednom precizni bili Jure Jarak i Vlaho Pavlić.

Subota nam donosi dvoboj Juga CO 2 u 8 sati s ekipom Aquatic verde. Od 15.30 u razigravanju od 5. do 8. mjesta Jugaši U-12 dočekuju Budvu, dok U-14 u poluzavršnom susretu, od 18 sati, za protivnika ima Romu VIS Novu. Nakon što svoje utakmice odigraju dječaci, od 20.30 u bazen će seniori; na rasporedu je 1. polufinalna utakmica Prvenstva Hrvatske Jug CO – Jadran ST.