Dubrovnik i Korčula biti će domaćini prva dva turnira ‘Olimpijskih nada’ u ovoj sezoni. Na bazenu u Gružu snage će odmjeriti juniori dok će se u Korčuli tražiti najbolja momčad u kategoriji nada.

Na juniorskom turniru nastupit Budvanska rivijera, Jadran Carine, Primorac, KPK i domaćin Jug Adriatic osiguranje. Turnir se igra po liga sistemu, a kreće sutra ujutro utakmicama prvog kola. Jugaši će u prvom kolu s početkom u 10,15 igrati protiv KPK dok su u drugom kolu slobodni. U subotu ujutro igrat će protiv Budvanske rivijere, a u večernjim satima protiv Jadrana Carine. U posljednjem kolu u nedjelju ujutro Jug Adriatic osiguranje igra protiv Primorca.

Turnir nada u Korčuli na kojem sudjeluje sedam momčadi podijeljenih u dvije skupine počinje u petak ujutro. Jugaši će u prvom kolu igrati protiv Cavtata. U drugom kolu istog dana popodne protivnik će biti podgorička Budućnost. U posljednjem kolu natjecanja po skupinama u subotu ujutro Jugaši će igrati protiv Jadran Carine. U subotu navačer na rasporedu su polufinala dok je nedjelja finalni dan.