Kadeti Jug Adriatic osiguranja, pod vodstvom trenera Đanija Pecotića, suočili su se s izazovom protiv ekipe Opatije u utakmici koja je odlučivala o prolasku u polufinale. Nažalost, momčad nije uspjela ostvariti pobjedu i poražena je rezultatom 11:3. Unatoč porazu, igrači su pokazali svoju borbenost, a Petar Polanda je postigao dva pogotka, dok je Petar Kulišić upisao jedan pogodak za momčad Jug Adriatic osiguranja.

Nakon toga, momčad se preselila u razigravanje za poredak od 5. do 8. mjesta, gdje su se susreli s ekipom POŠK 1937. U ovoj utakmici momčad Jug AO uspjela je ostvariti pobjedu rezultatom 12:11. Igrači su pokazali iznimnu igru, a Petar Polanda i Petar Kulišić bili su ključni strijelci s po tri pogotka. Također, Antun Abjanić, Mauro Butigan i Toma Drobac također su doprinijeli pobjedi s po dva pogotka.

Opatija LRH – Jug Adriatic osiguranje 11:3 (3:0, 2:0, 1:2, 5:1)

Sastav momčadi Jug Adriatic osiguranje protiv Opatije: Marin Bajurin, Rok Plećaš, Petar Polanda 2, Marko Dolina, Ivano Delić, Marko Ivaniš, Antun Abjanić, Antonio Kulušić, Petar Kulišić 1, Mauro Butigan, Toma Drobac, Niko Benić, Gabrijel Džamarija, Petar Lončarić.

Jug Adriatic osiguranje – POŠK 1937 12:11 (1:3, 4:4, 4:2, 3:2)

Sastav momčadi Jug Adriatic osiguranje protiv POŠK 1937: Marin Bajurin, Rok Plećaš, Petar Polanda 3, Marko Dolina, Ivano Delić, Marko Ivaniš, Antun Abjanić 2, Antonio Kulušić, Petar Kulišić 2, Mauro Butigan 2, Toma Drobac 2, Niko Benić, Gabrijel Džamarija, Petar Lončarić.

U četvrtak, 3. kolovoza, u 10:05 sati, momčad Jug Adriatic osiguranje će se boriti za peto mjesto na završnom turniru Kupa Hrvatske za kadete koji se održava u Zagrebu. Protivnik u ovoj utakmici bit će splitski Mornar, kojeg su već pobijedili u skupini s rezultatom 13:7.