Od ponedjeljka, 1. travnja, Dubrovnik će biti domaćin “TOMO 2024”, vaterpolskog turnira namijenjenog djeci do 14 godina u dvije kategorije U-12 I U-14, organiziranog u spomen trenera Toma Udovičića. Ovaj prestižni turnir koji će trajati cijeli tjedan, do 7. travnja, okupljajući više od 1100 mladih vaterpolista iz 13 zemalja. Sudionici dolaze Slovenije, Crne Gore, Italije, Španjolske, Mađarske, Francuske, Gruzije, Rumunjske, Njemačke, Bosne i Hercegovine, Slovačke, Srbije I Hrvatske. Na rasporedu je rekordan broj od 228 utakmica. Svečano otvaranje turnira zakazano je za utorak, 2. travnja, s početkom u 21:00 sati.

“TOMO 2024” je već 12. po redu turnir koji organizira Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje. Mnoge svjetske vaterpolske zvijezde su započele svoje karijere na ovom turniru, a očekuje se da će i ove godine donijeti nova otkrića talentiranih mladih igrača. Gruž će biti poprište uzbudljivih vaterpolskih trenutaka, možda čak i otkrića budućih olimpijskih prvaka! Među prethodnim sudionicima “TOMO” turnira, koji su kasnije postali poznate vaterpolske zvijezde, nalaze se Jerko Jurlina (vratara Mladosti), Unai Aguirre (vratara španjolske reprezentacije), Latica Medvešek (vratarica hrvatske vaterpolske reprezentacije), Thomas Vernoux (centar Francuske reprezentacije), Filip Kržić (svjetski i europski prvak)…

Sve utakmice turnira TOMO 2024 bit će dostupne za praćenje uživo putem live streama na službenoj YouTube stranici. Također, bit će dostupan i live scoring putem linka koji omogućuje praćenje rezultata u stvarnom vremenu.
Detaljnije sve informacije možete naći na službenoj web stranici TOMO turnira, Instagramu, Facebooku i Tik Toku.

Pratite najnovije vaterpolske događaje i uživajte u dinamičnim natjecanjima mladih talenata iz cijelog svijeta!