U utakmici jedanaestog kola Triglav Regionalne vaterpolske lige Hrvatski akademski vaterpolski klub Mladost i Jug Croatia osiguranje podijelili su bodove. Nakon četiri odigrane četvrtine rezultat je iznosio 9:9 (0:2, 3:2, 6:4, 0:1).

Jugaši su odlično započeli susret i nakon osam minuta su imali dva gola prednosti. Drugu četvrtinu otvorio je Luka Lončar pogotkom s jednakim brojem igrača u terenu. Na prvi pogodak ‘Žabaca’ čekali smo čak devet minuta i 29 sekundi. Nakon tri minute uzvraća Xavi Garcia i ponovo vraća svoju momčad na tri gola razlike. Tada momčad Vjekoslava Kobešćaka upadaju u crnu rupu i Mladost radi seriju 4:0. Miloš Ćuk u tom je razdoblju postigao dva pogotka i rezultat je sada 5:4. U trečoj četvrtini smo vidjeli 10 od ukupnih 18 pogodaka na utakmici. Mladost je krajem trećeg perioda postigla dva pogotka u nizu, no Luka Lozina je lijepim golom smanjio prednost Mladostaša u posljednjoj minuti.

U posljendjoj četvrtini vidjeli smo samo jedan pogodak. Jugaši nisu koristili svoje prilike u napadu, sve dok minutu i 45 sekundi prije kraja Daniil Merkulov nije postigao pogodak i postavio konačnih 9:9. Toni Popadić je odlično ušao u susret i već je u prvoj četvrtini zaustavio 8 udaraca Mladostaša. Također, Mladost je ostala bez gola i u posljednjih 10 minuta utakmice. Tome je ponajviše zaslužan sjajni Popadić, koji tijekom cijele sezone daje sigurnost svojoj obrani. Danas je zaustavio ukupno 13 pokušaja domaćina.

Najraspoloženiji strijelci među Jugašima su bili Dannil Merkulov i Alex Papanastasiou. Oni su po dva puta poslali loptu iza, večeras neprimjetnog, Ivana Marcelića. Po jedan su pogodak dodali Luka Lončar, Maro Joković, Xavi Garcia, Luka Lozina i Hrvoje Benić.

Nakon jedanaest odigranih kola, Jugaši su četvrti na ljestvici. Imaju deset bodova prednosti ispred petoplasiranog Mornara BS te dva boda zaostatka za splitskim Jadranom, koji drži treće mjesto.