Novu pobjedu u ovogodišnjoj LEN Ligi prvaka upisali su vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja na gostovanju u Kazanu. Igrači trenera Vjekoslava Kobešćaka odigrali su rutinsku utakmicu i na kraju slavili s 10:14 (2:4, 1:2, 2:3, 5:5).

Od samog početka Jugaši su nametnuli ritam, konstantno imali prednost koju su prema kraju utakmice stalno povećavali. Loren Fatović bio je najubojitiji sa pet pogodaka, Xavi Garcia i Hrvoje Benić postigli su po dva, a Alex Papanastasiou, Luka Lončar, Marko Žuvela, Daniil Merkulov i Filip Kržić po jedan.
Toni Popadić je opet bio na visini zadatka sa trinaest obrana dok je jednu upisao mladi Ivan Jurišić kojemu je Vjeko Kobešćak dao priliku u smiraj utakmice.

Nakon deset odigranih kola, Jugaši su s 24 osvojena boda i utakmicom više, na prvom mjestu skupine. Druga je Barceloneta sa 22 dok je treći Olympiacos sa 19 (obje momčadi imaju utakmicu manje).

Sada slijedi stanka radi reprezentativnih obveza tako da će sljedeću utakmicu u ovom natjecanju Jug Adriatic osiguranje igrati 11. travnja u Gružu protiv splitskog Jadrana.