Naporan dan je za našim najmlađim Jugašima. Nakon jutarnjeg programa, i popodnevnog odmora, ponovno su na scenu stupili u poslijepodnevnim utakmicama. Igrali su posljednje kolo grupne faze, no tu nije bio kraj. Odmah nakon odigranog posljednjeg kola u skupinama, uslijedili su polufinalni ogledi za borbu od 5. do 8. mjesta i od 1. do 4.

Najprije su, za plasman od 5. do 8., igrali Jug B i Solaris. Šibenčani su bili bolji sa 6:1, i potisnuli naše Jugaše u borbu za 7. mjesto protiv Zadra 1.

Igrali su u sastavu: Nikša Brzica, Jakov Cvjetković 1, Nikola Bjelopera , Petar Kulaš, Antonio Kusić, Hannan Hadović, Luka Franić, Pero Perak, Duje Handabaka, Iris Filippi, Nika Alamat, Sofija Matković.

Posljednju utakmicu dana odigrali su Jug A i POŠK, i to kao borbu za finale. Nažalost nismo bili uspiješni (0:10), te ćemo se sutra boriti za 3.mjesto protiv Primorja.

Igrali su u sastavu: Vito Jakobušić, Božo Brajović, Bruno Bronzić, Lovro Pavlović, Toni Baletić, Davor Paviša, Lukša Čagalj, Mauro Prkoča, Vlaho Pavlić, Jure Jarak, Toni Vlašić, Nikola Balić.