Seniorska momčad VK Jug Croatia osiguranje pobijedila je Primorca u susretu 12. kola Regionalne lige s 14:9 (4:1, 4:3, 4:1, 2:4).

Utakmicu je pogotkom iz peterca otvorio Loren Fatović, zatim je iz igrača više precizan bio Luka Lozina. Marko Macan povećao je prednost na +2, dok je Viktor Rašović 40 sekundi prije kraja pogodio za 4:1. Drugu otvara Filip Kržić, a zatvara je ponovno Fatović iz peterca. Između su precizni bili Rašović i Lozina. Treća dionica igre pripada našim ljevorukim igračima. Prvi je pogodio Garcia na postavljenu obranu, dok je Joković bio precizan s igračem više. Udarcima iz igre četvrtinu zatvaraju Kristijan Čulina i Luka Lončar. Posljednjih osam minuta utakmice otišlo je na stranu gostiju koji su postigli 4 pogotka dok su Jugaši (Macan i Čulina) dvaput poslali loptu iza leđa protivničkog vratara.

Slijedi kratka pauza jer su na redu reprezentativne obveze. Reprezentacija putuje u Rusiju na ogled Svjetske lige, a zatim iz Rusije idu za Split na novo natjecanje LEN-e, HEP Europa Cup koji se odigrava od 15. do 18. veljače na gradskim bazenima na Poljudu.