Ritam utakmica srijeda – subota nastavlja se sutra kada Jug Croatia osiguranje u sklopu 15. kola Regionalne lige gostuje u Splitu kod OVK POŠK-a.

Splićani trenutno zauzimaju sedmo mjesto na tablici i zajedno se se s čak još pet momčadi bore za posljednje mjesto koje vodi na završni turnir najbolje četvorke.
U tekućoj sezoni Jug Co dvaput je igrao protiv Splićana i oba puta uvjerljivo slavio. Najprije je u šestom kolu Regionalne lige igranom u studenom prošle godine u Gružu bio bolji s visokih 19:6, a potom je u prosincu u polufinalu Kupa Hrvatske u Zagrebu pobijedio gotovo istom razlikom, ovaj put je bilo 18:6.

U klubu su svjesni uloge favorita u ovoj utakmici, uostalom tako je od početka sezone, ali u Split se putuje po petnaestu pobjedu u ligi.

‘Radi lagane ozljede na put neće Loren Fatović, a vjerojatno će u momčadi biti još poneka izmjena. Mi ćemo ove dvije predstojeće utakmice, u srijedu s POŠK-om i u subotu protiv Budve, iskoristiti kao pripremu za vrlo važnu utakmicu Lige prvaka protiv Brescije sljedeću srijedu. Kombinirat ću sa sastavom kako bi igrače koji su iznijeli najveći teret ove sezone odmorio za srijedu’, kazao je Jugov trener Vjeko Kobešćak.

OVK POŠK – Jug CO igraju u srijedu 7. ožujka s početkom u 19,45 sati na bazenu u Poljudu.