Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja poraženi su u šestom nastupu na turniru Premier regionalne lige od domaćina Novog Beograda rezultatom 14:10 (3:3, 3:3, 2:3, 6:1).

Jugaši su odigrali odličnu utakmicu protiv favoriziranog domaćina prepunog velikih imena usprkos izostancima Lorena Fatovića i Luke Stahora, a da stvar bude gora i bez Hrvoja Benića koji je radi stomačnih problema ostao van momčadi. Tako je Vjeko Kobešćak kraj utakmice dočekao s dječjim vrtićem u bazenu što je uz vezani umor rezultiralo očekivanim padom u posljednjoj četvrtini i na kraju porazom.

Prvo ime susreta bio je fantastični Toni Popadić s 15 obrana koji je Juga držao u vodstvu prve tri četvrtine. Alex Papanastasiou bio je najbolji strijelac s tri postignuta gola, Maro Joković i Kostas Kakaris postigli su po dva gola dok su se Ivan Vukojević, Ivuša Burđelez i Filip Kržić po jednom upisali u strijelce.

Nakon šestog kola Jug Adriatic osiguranje je na drugom mjestu skupine ‘A’ s 15 bodova koliko ima i prvoplasirani Novi Beograd s utakmicom manje.

Foto: Đorđe Kostić