U 13. kolu Lige prvaka vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja poraženi su u Francuskoj od CN Marseilla.
CN MARSEILLE – JUG ADRIATIC OSIGURANJE 15:11 (3:4, 4:2, 3:2, 5:3)
U prvoj četvrtini utakmice između Jug Adriatic osiguranja i CN Marseilla, bolja momčad bila je momčad Jug Aadriatic osiguranje, koja je nakon prvog dijela imala prednost od 5:3. Međutim,CN Marseille je uspio smanjiti zaostatak i izjednačiti na 5:5 u drugoj četvrtini, te kasnije je poveo na  6:5. Nakon tog vodstva, trener Jug Adriatic osiguranja Vjeko Kobešćak zatražio je minut odmora. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 7:6 u korist domaćina. U nastavku, momčad Jug Adriatic osiguranja uspjela se vratiti u igru, no CN Marseille je ostao u vodstvu. Na kraju utakmice, CN Marseille je slavio rezultatom 15:11, a momčad Jug Adriatic osiguranja se borila do kraja, no nije uspjela nadoknaditi zaostatak. Ipak unatoč porazu koji boli Jug Adriatic osiguranje osigurao je plasman na Final Eight Europske Lige prvaka koji se početkom lipnja održava u Beogradu.
Nakon trinaestog kola Jug Adriatic osiguranje nalazi se na četvrtom mjestu skupine ‘B’ sa 16 bodova.
JUG ADRIATIC OSIGURANJE: Popadić, Mozara, Fatović 4, Zvono, Joković 1, Vukojević 1, Biljaka 1, Lazić 1, Kržić, Kakaris 1, Grgurević, Žuvela 3, Jurišić.
CN MARSEILLE: Čučković (2), Crousillat (3), Prlainović (2), T. Vernoux (1), Bouet (1), Marion Vernoux (1), Vukičević (4), Daube (1).