Započelo je igranje završnih turnira Hrvatskog kupa za uzrast ‘Nade’. Turnir će trajati do 27. srpnja. Utakmice će se održavati na bazenu Mladosti uz rijeku Savu. Na turnir dolazi ukupno 16 klubova, koji su podijeljeni u 4 skupine. Nakon odigranih utakmica u skupinama, skupine A i D će se spojiti i formirati jedinstvenu skupinu E, dok će se skupine B i C spojiti kako bi nastala jedinstvena skupina F. U ovim skupinama će se odigrati po dvije utakmice, ovisno o plasmanu u prethodnoj skupini. Dva prvoplasirana kluba iz skupina E i F će osigurati mjesto u polufinalu. Preostale momčadi će igrati za konačan raspored, ovisno o osvojenom mjestu. Na primjer, E3 – F3 će igrati za 5. mjesto, E4 – F4 za 7. mjesto, itd. Ove godine je već odigrano Prvenstvo Hrvatske u ovom uzrastu, a naslov prvaka je osvojio Cavtat nakon pobjede u finalu protiv zagrebačke Mladosti početkom travnja. Treće mjesto je osvojio KPK koji je bio bolji od splitskog Jadrana u borbi za broncu.

Danas je ekipa Jug Adriatic osiguranje odigrala prvu utakmicu protiv HAVK Mladost . Nažalost, naša momčad je doživjela poraz rezultatom 16:2 (2:0, 3:2, 5:0, 6:0). Po jedan gol za našu ekipu postigli su Luka Blitvica i Maroje Šabadin.

Za Jug Adriatic osiguranje nastupali su: Antun Potrebica, Jakov Njirić, Luka Bošnjak, Ivan Dabelić, Maroje Šabadin, Leonardo Bošković, Luka Blitvić, Toni Filippi, Mario Gjivović, Antun Rilović, Vlaho Baletin, Roko Polović, Petar kadijević.

Sutra, 25.7. u 10:40, drugo kolo će se odigrati protiv ekipe Solaris iz Šibenika