Seniori Jug Croatia osiguranja izgubili su na gostovanju u Pireju kod Olympiacosa s 8:6 (3:0, 1:2, 2:2, 2:2). Momčad Vjeka Kobešćaka nije uspjela nadvisiti lidera skupine koji je tako ostao jedina neporažena momčad skupine “A”.

U prvoj četvrtini koja je obilovala isključenjima s obje strane, bolje su se snašli Grci koji su na prvu pauzu otišli s 3:0. Drugu dionicu igre otvara pogotkom Genidounias. Do kraja Jugaši pogotcima Renzuta i Fatovića smanjuju na -2.

Jugaši su odlično otvorili 3. četvrtinu, Lončar je zaradio isključenje kojeg je realizirao Macan. Međutim, već u sljedećem napadu Pavličević zarađuje svoje 3. isključenje što Grci kažnjavaju. U sljedećem napadu Genidounias zarađuje isključenje s pravom zamjene, a precizan je bio Joković. Ponovno su Jugaši s igračem manje, te ponovno Olympiacos povisuje na +2. Nakon par neiskorištenih akcija s obje strane, minutu do kraja Ivankovićev šut iz kontre brani danas odlični Pavić.

Posljednju dionicu otvara Obradović pogotkom s igračem više. Na isti način mu sljedeći napad odgovara Renzuto. Priliku za totalni povratak nisu iskoristili Jugaši 4 i pol minute do kraja kada su imali igrača više, ali su izgubili loptu. 3:37 do kraja Jugaši ponovno imaju igrača više, ali ovaj put reagira Kobešćak i zove time out. Međutim, izrađenu situaciju na prvoj stativi nije uspio realizirati Lončar. Na 7:6 nešto više od dva minuta vraća Renzuto. Slavlje nije dugo trajalo – Obradović lijepim golom uz prečku ponovno povisuje na +2, 8:6 što je i krajnji rezultat ovog susreta.

Sljedeće kolo Lige prvaka donosi susret istih protivnika ali u zamijenjenim domaćinstvima. Tako će Jugaši dočekati Grke 7. veljače.

Jug CO: Bijač, Macan 1, Fatović 1, Lončar, Joković 1, Garcia, Ivanković, Rašović, Renzuto 3, Pavličević, Benić, Lozina, Jarak. Trener: Kobešćak, pom. trener: Pecotić