Juniori Jug Adriatic osiguranja osvojili su srebrne medalje na finalnom turnira Kupa Hrvatske koji se od utorka igrao u Dubrovniku. U utakmici za zlato bolji od njih bili su mladići iz riječkog Primorja nakon raspucavanja petercima rezultatom 14:12 (2:0, 1:3, 1:4, 6:3, 4:2).

Slab ulaz jugaša u utakmicu Riječani su kaznili i poveli 3:0 početkom druge četvrtine. Zahvaljujući Ivanu Vukojeviću koji je tri puta matirao Čubranića, Jug se do kraja druge dionice vratio u egal. Usljedio je sjajan period jugaša u kojem su početkom posljednje četvrtine poveli 8:4 i to je bilo to. Riječani su u posljednjih osam minuta postigli čak šest golova i odveli utakmicu u rulet peteraca u kojemu su bili spretniji i sretniji.

Ivan Vukojević proglašen je najboljim igračem turnira, a ujedno je podijelio titulu najboljeg strijelca s 25 postignutih golova s Petrom Čondićem Kadmenovićem iz splitskog Jadrana. Roko Pavić iz splitskog Mornara najbolji je vratar turnira.

Konačni poredak: 1. Primorje EB, 2. Jug Adriatic osiguranje, 3. Mornar, 4. Jadran, HAVK Mladost, 6. Zadar 1952, 7. KPK, 8. Solaris, 9. Medveščak, 10. OVK POŠK.


Primorje EB – pobjednik Kupa Hrvatske


Roko Pavić (Mornar)- najbolji vratar


Ivan Vukojević (Jug Adriatic osiguranje) – najbolji igrač


Ivan Vukojević (Jug Adriatic osiguranje) i Petar Čondić Kadmenović (Jadran) – najbolji strijelci s 25 golova