Jugaši nisu uspjeli obraniti naslov prvaka Regionalne lige. U finalnoj utakmici Final foura, koji se igrao u Zagrebu, porazili su ih igrači zagrebačke Mladosti rezultatom 12:13 (0:3, 4:4, 2:4, 6:2).

Bila je to jedna od najlošijih predstava Juga u nekoliko posljednjih sezona. Od samog početka stvari su krenule nizbrdo, počevši od obrane, dosada najjačeg oružja, do potpune neučinkovitosti u napadu. Tome u prilog govori činjenica kako su prvi pogodak Jugaši postigli tek sredinom druge četvrtine, a tada su Zagrepčani već imali tri gola prednosti. Samo u tom dijelu igre Jug je uspio parirati Mladosti zahvaljujući jedinom igraču koji je danas bio raspoložen za igru, Hrvoju Beniću, koji je držao zaostatak na ‘samo’ minus tri.
Kada su Zagrepčani sredinom treće četvrtine s dva uzastopna pogotka pobjegli na plus pet bilo je jasno da povratka u utakmicu više nema. Pokušao je trener Vjeko Kobešćak rotacijama probuditi svoju momčad, ali osim smanjenja na minimalni zaostatak nije bilo većeg učinka.

Hrvoje Benić, prvo je ime kod Juga s pet postignutih golova, Loren Fatović dao je tri, Xavi Garcia dva, a Luka Lončar i Alex Papanastasiou po jedan.

Mladostašima je ovo prvi naslov pobjednika Regionalne lige, Jugaši su ostali na četiri trofeja.