Nakon velike reprezentativne stanke u kojoj je odigrano drugo izdanje Europa Kupa gdje je Hrvatska osvojila srebro vratili smo se klupskim nadmetanjima. Vikend za nama donio nam je susrete u 12. kolu Lige prvaka. Bilo je to kolo u kojem je Jug CO doživio prvi ovosezonski poraz u tom natjecanju.

Priliku za iskupiti se imaju već ovaj petak i subotu, 19. i 20. travnja, kada je na rasporedu završni turnir Regionalne vaterpolske lige. Nakon što se 3 godine uzastopce kvartet najboljih momčadi okupljao u Dubrovniku, sezonu 2018/2019, barem što se RVL-a tiče, završit će na bazenu uz Savu. Priliku da se pred domaćom publikom bori za naslov kao prvoplasirana momčad ove je sezone osvojila zagrebačka momčad.

Jugaši u obranu titule prvaka Regionalne lige, koju drže već 3 sezone, započinju polufinalnim susretom s drugoplasiranom momčadi Jadrana Carine. Susret je na rasporedu u 18:30. Drugo polufinale čine dvije hrvatske momčadi, koje su ove sezone igrale zajedno i u Ligi prvaka, zagrebačka Mladost i splitski Jadran, koje će u bazen od 20:15.

Finale je na rasporedu u subotu, 20. travnja, s početkom u 17 sati. Sve utakmice standardno prenosi vjerni pratitelj vaterpola Arenasport.