Jug Adriatic osiguranje je ostvario i drugu pobjedu na turniru skupine ‘A’ europske Lige prvaka koji se igra u Ostiji. U drugom je kolu ‘pala’ momčad francuskog CN Marseille s 11:10 (4:1, 4:2, 1:3, 2:4).

Kao i jučer, savršeno odigrane prije dvije četvrtine, čvrsta obrana i učinkovit napad. Na poluvrijeme se otišlo s prednošću Juga 8:3. Uslijedio je pad u trećem dijelu igre u kojemu su Francuzi smanjili zaostatak na samo -2 (8:6), ali je Marin Tomasović pogotkom vratio na tri razlike s čime se i ušlo u posljednjih osam minuta. Minutu i pol prije kraja utakmice, Marseille je preko Spaića smanjio na samo gol zaostatka, ali je večeras odlični Luka Lončar u sljedećem napadu zabio za 11:9 i sve dileme oko pobjednika bile su riješene. Francuzi su 4 sekunde prije kraja zabili za konačnih 11:10.

Loren Fatović s tri postignuta gola predvodio je jugove strijelce. Luka Lončar, Marin Tomasović i Marko Žuvela postigli su po dva gola dok su Alex Papanastasiou i Hrvoje Benić po jednom slali loptu u mrežu Lazovića.

U trećem kolu sutra navečer s početkom u 17,45 Jug Adriatic osiguranje igrat će protiv grčkog prvaka Olympiacosa.