Seniori Jug Croatia osiguranja pobjedom nad Budvom 13:6 (2:0, 2:2, 5:3, 4:1) i matematički su osigurali prvu poziciju, te samim time domaćinstvo završnog turnira Regionalne lige. Četiri najbolje momčadi Lige 13. i 14. travnja treći put za redom borit će se na bazenu u Gružu za titulu najboljeg.

Mreža se u prvoj četvrtini zatresla tek 52 sekunde do kraja. Xavi Garcia bio je precizan, dok se Vincenzo Renzuto pobrinuo za to da Jug CO na prvi odmor otiđe s 2 gola prednosti. U drugoj smo vidjeli po 2 pogotka s obje strane. Kristijan Čulina i Luka Lozina bili su precizni kod Juga CO. Treću četvrtinu ponovno je otvorio Garcia dok ju je sa zvukom sirene zatvorio igrač Budve Vujošević za 9:5. Posljednjih osam minuta igre na vratima Juga CO proveo je Ivan Jurišić.

S 3 postignuta pogotka Xavi Garcia bio je najefikasniji u Jugovim redovima, Luka Lončar, Vincenzo Renzuto, Hrvoje Benić i Luka Lozina postigli su po 2 dok su Kristijan Čulina i Luka Stahor postigli po 1.

Nakon 3 uzastopna kola Regionalne lige, slijedi dvoboj u najelitnijem klupskom natjecanju. U srijedu u Gruž, u sklopu 10. kola LEN Lige prvaka, dolazi talijanska Breacia.