U Gružu se odigrala četvrta finalna utakmica PH ujedno i posljednja domaća utakmica ove sezone. Jug Adriatic osiguranje je slavio s veliki 13:6 protiv Jadrana ST uz veliku potporu domaćih navijača.

Utakmica je na početku prve četvrtine bila neizvjesna te se na odmor pošlo s 2:1. U drugoj četvrtini se Jug odvojio od Jadrana uz pokretnu obranu s odličnim napadom te još boljim golmanom Tonijem Popadićem. Mladi Toni Mozara doveo je Juga na velikih +6 (0:15 sekundi) do kraja druge četvrtine (7:2). Toni Popadić je zaključao svoja vrata na nešto više od deset minuta utakmice sve dok u trećoj četvrtini Jadran nije dobio igrača više gdje pogađa Bukić za 8:3 (4:48 minuta). No nedugo nakon Bukića pogađa Butić (8:4) te se Jadran pokušao vratiti u utakmicu, ali bilo je bezuspješno. U četvrtu četvrtinu Jug  je ušao s +6 (10:4) i nije dao protivniku da diše, nastavio je igrati pokretnu obranu s odličnim napadom te zadržavao svoju prednost.

JUG je nastupio u sastavu: Popadić (14 obrana), Burđelez, Fatović , Zvono, Joković 3 , Vukojević, Biljaka 1, Lazić 2, Kržić 2, Kakaris 2, Grgurević, Žuvela 1, Jurišić, Mozara 2.

Trenutni rezultat je 2:2 nakon četvrte finalne utakmice za prvaka PH između Juga i Jadrana.

Odlučujuća peta finalna utakmica za prvaka PH je na rasporedu u Splitu, u srijedu 17. svibnja u 18:50.

Pozivamo sve navijače i ljubitelje sporta koji su u mogućnosti da otputuju u Split i podrže Jug Adriatic osiguranje u osvajanju 18 naslova Prvenstva Hrvatske.