Nakon pet minuta igre, Jadran je stekao prednost od 3:0. Zvonimir Butić je postigao gol s igračem više nakon isključenja Franka Lazića. Rino Burić  1:29 do kraja prve četvrtine zabija za 4:0. Jug Adriatic osiguranja je uspio smanjiti zaostatak na 4:1 s realiziranim petercem Marka Žuvele. U drugoj četvrtini, jugaši  su krenuli agresivno s čvrstom obranom te Jadran nije dao gol cijelu četvrtinu. Ivan Vukojević postiže gol udarcem iz kontre za 4:3, koji i rezultatom završava druga četvrtina.

Nakon 12 minuta bez gola Marin Tomasović povećava vodstvo Jadrana za 5:3, a samo sedamnaest sekundi  kasnije Loren Fatović zatresao je mrežu protivnika  te pokušava vratiti Jugovu momčad u utakmicu. Jugaši su u posljednju četvrtinu ušli s rezultatom 8:5. U prvom napadu te četvrtine, Jadran je imao igrača više, ali uspjeli smo se obraniti.

Jug Adriatic osiguranja je izborio igrača više zahvaljujući Kakarisu. Trener Juga Vjeko Kobešćak je zatražio minutu odmora. Jug Adriatic osiguranja je iskoristio novu priliku i smanjio rezultat na 8:6  5:31 minuta do kraja utakmice, ali Jadran je odgovorio pogotkom Marinića Kragića za 9:6.  Nedugo zatim Jadran povećava vodstvo na 10:6, nakon čega troši vrijeme i čuva loptu.

Jugaši se ne predaju, Franko Lazić postiže gol 10:7. više rizika u igri se nije isplatilo  jer Marinič Kragić je efikasan za 11:7. Kočani rezultat postavio je Konstantinos Kakaris kada se igralo  ˝indijanca˝.

 

 JADRAN SPLIT- JUG ADRIATIC OSIGURANJE 11:8 (4:1, 0:2, 4:2, 3:3)

 

Čestitke Jadrnu na prvom naslovu prvaka Hrvatske, a Jug  AO ostaje žal što najvažniju utakmicu sezone nije dobro odigrao.

 

Najbolji strijelac Prvenstva Hrvatske  je Jerko Marinić Kragić (59 golova).Najbolji igrač  Rino Burić, a titula najboljeg golmana prvenstva je više nego zasluženo pripala Jugovoj hobotnici Toniju Popadiću.

 

JUG ADRIATIC OSIGURANJE: Popadić, Burđelez, Fatović 1, Zvono, Joković 2, Vukojević 1, Biljaka 1, Lazić 1, Kržić, Kakaris 1, Grgurević, Žuvela 1, Jurišić, Mozara.

 

 
Hvala našim vjernim navijačima, koji su nas svim srcem bodrili.