Kad je bilo najpotrebnije, jugaši su odigrali maestralno. Na gostovanju u Berlinu kod Spandaua u utakmici trećeg kola LEN Lige prvaka uvjerljivo su slavili rezultatom 16:8 (4:3, 5:1, 3:2, 4:2).

Iako su od starta, radi izostanaka kapetana Lorena Fatovića i Luke Stahora, igrali s dva igrača manje u sastavu, jugaši su ostavili srce u bazenu Schonenberg. Uza sve nevolje, sredinom druge četvrtine ‘pocrvenio’ je Alex Papanastasiou radi udaranja preko vode, ali niti to nije poremetilo, večeras izuzetno inspirirane goste.

Najubojitiji u redovima pobjednika bio je Kostas Kakaris s pet postignutih golova, Ivan Vukojević, Maro Joković, Stylianos Argyropoulos i Marko Žuvela dali su po dva dok su Alex Papanastasiou, Filip Kržič i Hrvoje Benić po jednom slali loptu iza Bakse. Fantastičnu večer imao je i Toni Popadić s jedanaest obrana.

Interesantno je da je i pričuvni vratar Antonio Vukojević upisao svoje minute na ovoj utakmici, ali kao igrač u polju s kapicom broj tri.

Jugaši su nakon tri odigrana kola na diobi trećeg mjesta skupine ‘B’ sa šest bodova, a u sljedećem kolu 1. prosinca gostuju u Bukureštu kod Steaue.