Finalni turnir Kupa Hrvatske za nade igra se u Rijeci od danas sve do nedjelje. Na turniru sudjeluje 12 ekipa sastavljenih od dječaka rođenih 2006. i mlađih odnosno dvije godine starijih djevojčica, koje su podijeljene u dvije skupine po šest.

Jugaši, koji su prema Rijeci otputovali jučer popodne, nastupati će u skupini ‘B’ zajedno s Primorjem, Jadranom, Galebom, Solarisom i Paladom iz Njivica s otoka Krka.

Danas točno u podne, u prvom kolu turnira Jug CO igra protiv splitskog Jadrana dok će u večernjim satima snage odmjeriti s makarskim Galebom. Sutra, drugog dana turnira, u jutranjem će terminu igrati protiv Primorja dok će navečer protivnik biti šibenski Solaris. Posljednje kolo natjecanja po skupinama igrat će se u subotu, a protivnik Juga bit će Palada. Dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine prolaze u polufinale za poredak od 1.-4. mjesta, treće i četvrto plasirane borit će se za poredak od 5.-8. mjesta dok će se dvije posljednjeplasirane ekipe boriti za plasman od 9.-12. mjesta.

Boje Juga u Rijeci branit će: Luka Ljepava, Bruno Đuho, Stjepan Brajović, Božo Brajović, Nikola Bjelopera, Ivano Vlahović, Petar Kulaš, Ante Jerković, Pero Perak, Luka Ćurlin, Niko Đerek, Nika Alamat, Ante Miličević, Tino Savinović, Dominik Lalatović. Treneri: Željko Vukčević i Joško Turk