Nade Jug CO, plasirale su se na završni turnir Kupa Hrvatske, koji će se održati u Rijeci. U današnjim kvalifikacijskim utakmicama, igrači Zeljka Vukčevića nastavili su dobru formu, koju su pokazali na ovogodišnjem izdanju “Toma”.

Plasman na završni turnir, Jugaši su izborili dvijema pobjedama u popodnevne dvije utakmice. Prvo su snage odmjerili s mladićima s Korčule i porazili ih rezultatom 9:5 (4:0, 3:1, 1:1, 1:3).

Momčad Juga u toj utakmici su predvodili Bruno Đuho, Stjepan Brajović i Nikola Bjelopera s po dva postignuta pogotka, a po jedan su dodali Dominik Lalatović i Ivano Vlahović.

Odmah nakon što su bili bolji od ekipe KPK, Jugaši su snage odmjerili i s mladim Makaranima. Kako je Galeb u prvoj utakmici dana pobjedio Korčulane, ova utakmica je odlučivala o direktnom putniku na završni turnir. U tom dvoboju, bolje su se snašli mladi Jugaši i bili su bolji rezultatom 6:5 (2:0, 2:1, 0:2, 2:2).

Ekipu Juga je ponovno predvodio dvojac Stjepan Brajović i Bruno Đuho s po dva postignuta pogotka. Jednom su precizni bili i Pero Perak te Ivano Vlahović.