Sutra je na rasporedu susret prvog kola skupine ‘B’, u kojem se sastaju Spandau 04 i VK Jug CO. Ove dvije momčadi, posljednji put su se sastale u gropnoj fazi natjecanja u sezoni 2014./15. Jugaši su svoj posljednji naslov europskog prvaka osvojili 2016. godine. Za razliku od njih, aktualni prvak Njemačke je posljednji put najbolji u Europi bio daleke 1989. godine. Obje momčadi imaju po četiri naslova najbolje europske momčadi.

Prošle sezone, Jugaši su u polufinalu minimalno poraženi od domaćina završnog turnira Pro Recca. Spandau se također plasirao na Final eight, no oni su svoj put završili u četvrtfinalu, porazom od Olyimpiacosa 6:5. Njemci su pokazali odličnu igru, kako u Genovi, tako i u cijeloj sezoni te nošeni odličnim partijama iz prošle sezone nadaju se ponavljanju uspjeha i u ovoj.

Dvoboj protiv Juga, donosi nam dvoboj protiv jedne od najboljih momčadi u Europi. Nama je ovo prva utakmica sezone i vidjet ćemo kako stojimo. Nadam se da ćemo biti dobar protivnik Jugu. Većina naših igrača, pružilo je odlične predstave na Svjetskom kupu u Berlinu te se nadam da će tu formu nastaviti i u sutrašnjoj utakmici‘, izjavio je trener Spandaua Petar Kovačević.

Susret je na rasporedu sutra u 19.30, uz izravan prijenos na Arena sport 2.